Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Wednesday, April 8, 2009

Cena iznajmljivanja kucice u Pefkariju






















Upravo me pozvala vlasnica ove simpaticne kucice i rekla mi da su cene sledece(cene se odnose na iznajmljivanje cele kuce bez obzira na broj osoba):
maj:80e
jun: 90e
jul:120e
avgust:130e
do 15.septembra:100e
od 15.septembra:80e
Kuca kao sto sam rekla ima 50 kvadrata i dve spavace sobe. Sobe su za po dve osobe, ali moze se iskoristiti i salon za spavanje za jos dve osobe. Ovo moze biti povoljna varijanta ukoliko kucu iznajmi nekoliko mladih osoba, ili dva para, ili mozda dve porodice sa po jednim detetom. Pretpostavljam da se ova kuca jako brzo izda tako da je vec sada pitanje sta je od termina ostalo, ali u svakom slucaju javite mi se ako vam se dopada.

4 comments:

Anonymous said...

Draga Nikana,
kuća je prelepa...
Da li se ove cene odnose, po osobi za 10 dana ili je npr. u avgustu najam kuće za 10 dana 1300 bez obzira koliko je osoba u njoj smešteno?

Nikana said...

Cena se odnosi na celu kucu za jedan dan, bez obzira koliko je ljudi u njoj smesteno...
Znaci u avgustu cela kuca za 10 dana kosta 1300, pa onda vi medjusobono delite placanje kako vam odgovara.

Mirarbi said...

Jesi li sigurna da u kući postoje dve odvojene spavaće sobe i salon? Ja sam po fotkama sa neta zaključila da je u pitanju jedna soba i salon.

Nikana said...

Sigurna Miro...Evo sta je napisala Dina, a i telefonom sam razgovarala sa njom: On approximately 50 square meters of floor space you will find a kitchen, a bath, 2 bedrooms, a living room, air-condition and television set.

The house has a porch with table and chairs and a nice view to the sea, ideal for summer evenings with the family and romantic nights with your partner.