Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Friday, July 17, 2009

Vila Esperija u Potosu, Thassos


Evo jos jedne vile koja je zaista za svaku preporuku.
Nalazi se na izlazu iz Potosa prema Teologosu. Do nje ima nekih 700m od plaze ili nesto manje. Nije bitno da li je do nje ima 500 ili 700 metara, njena vrednost nije u lokaciji na samoj obali vec u necem drugom.
Ona je zapravo izmestena iz grada, kako bi bila na mirnom mestu, sasvim nova, zavrsena pre samog pocetka leta.
Okruzena je maslinjacima. Na ulazu i vilu procitacete na tabli Village Esperia, tj. selo Esperija. Sastoji se iz nekoliko manjih kucica koje dele veliko dvoriste sa bazenom. Sve kucice imaju terasu prema bazenu tako da roditelji imaju odlican pregled bazena sa terase. Najcesci prizor koji zateknem kada svratim do nje jeste brckanje dece u bazenu i roditelja koji sede na terasi i uzivaju u miru i igri svoje dece.
S obzirom da su svi apartmani cetovorokrevetni uglavnom su u vili smestene porodice tako da uvek ima puno dece koja se medjusobno druze. Na rastanku padaju i suzice.

Apartmani su cetvorokrevetni, tj. postoji spavaca soba koja se nalazi na galeriji i dnevna soba u kojoj se nalazi dvosed na rasklapanje.

Vlasnici vile su se potrudili da svaki detalj u apartmanima bude sa ukusom odabran i vredan. Apartmani imaju jako lep i kvalitetan namestaj i prostrani su. Higijena se odrzava na visokom nivou.

Ono sto je najveca vrednost ove vile jeste lokacija i to za onu kategoriju ljudi koja zeli da se bude u potpunom miru izvan guzve i buke, a da, kada god pozeli, za 10-ak minuta hoda stigne do centra Potosa, prepunog zivota i turista. Pozeljno je imati auto, jer je prvi super-market udaljen od vile nekih 500 metara, ali i bez auta se moze.

Na kraju dvoriste nalazi se ozidani rostilj i pored njega betonski sto i klup. Postala je gotovo tradicija da se dan pre povratka u Srbiju organizuje rostilj za sve u vili koji su se druzili tokom letovanja.

Vila je zaista eksluzivna, a moze se iznajmiti po relativno povoljnoj ceni.

Pogledajte ove fotografije, skinute sa Nitravelovog sajta. Uskoro ce stici jos, mojih.

Naravno ukoliko vam se vila dopadne pisite mi na mail, nikana80@gmail.com a ja cu se potruditi da upadnete u last minute program.



















3 comments:

Unknown said...

zaista lepo izgleda i vrlo primamljivo za posricu sa decom ... koja je redovna cena .. a koja je cena za "last minute"

snowwhite7905 said...

i mene zanima last minute cijena,
hvala

Nikana said...

cena za last minute je u full sezoni 450evra za deset dana za 4 osobe