Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Sunday, May 17, 2009

Golden beach, Skala Potamija, vila Nama, Thassos

Ukoliko zelite da budete smesteni u blizini Golden beacha mozete za svoju bazu izabrati Skalu Potamiju. Na slici ispod mozete videti kako izgleda skala Potamija sa Ipsariona.
Gradska plaza Skale Potamije spaja se sa plazom Golden beach i zajedno su duge 3km. Plaza je veoma dobra za decu zbog toga sto je plitka. Ponekad ima talasa.
Skala Potamija je dobar izbor za porodice, jer je mesto malo, a opet ima sve sto je neophodno za dobar odmor, dakle dovoljno prodavnica, kafica, taverni, setaliste...
Po meni skala Potamija je jedno od najboljih mesta za letovanje na Tasosu, jer je u blizini nje glavni grad Limenas, zatim plaza Makrijamos, Mermerna plaza, na 10-ak km se nalazi Paradise beach, a na nekoliko kilometara je selo Panagija. Ukoliko ne zelite da puno zujite ostrvom onda je Skala Potamija dobar izbor.
Ovde cu vam predstaviti vilu Nama koja se nalazi u Skala Potamiji na 100m od plaze. Kuca se nalazi u samom centru mesta. Apartmani su prostrani i namenjeni za 4 osobe s tim sto je krevet u dnevnom boravku na rasklapanje pa bi to mozda nekom smetalo.
Ovu vilu su do sada zakupljivali samo Skandinavci, a od ovog leta nekoliko apartmana je rezervisano za nase.
Pogledajte slicice ispod pa ako imate pitanja slobodno recite. Cene su povoljne cini mi se, s obzirom na lokaciju i velicinu apartmana.












No comments: