Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Wednesday, May 6, 2009

Hotel Diamond, Limenaria, Thassos

Kao sto je neko trazio evo posta o hotelu Diamond.


















































Nalazi se na nepuna 2km od Limenarije, odmah pored fabrike zlata Iris Gold. Prosetala sam se danas do tamo i napravila nekoliko fotografija iako hotel jos uvek nije zavrsen. Dobila sam pozivnicu za otvaranje koje ce biti sada u nedelju, pa cu vam onda postaviti bolje fotografije.

U pozadini se vidi Iris Gold.




















Hotel se nalazi sa desne strane magistrale. Znaci da biste dosli do plaze treba preci magistralu. Plaza koja je na 5min ili manje, od hotela, nije nesto posebno, ali moze da posluzi. Obala je pescana, na ulazu u vodu ima kamenja, dovoljno je duga, pa verovatno mozete naci mesto na njoj koje ce vam odgovarati. Plazom se moze doci do Limenarije. U blizini vam je i Tripity plaza, tako da je ovaj hotel sto se lokacije tice solidan izbor. Ipak preporucljivo je imati auto...





































Hotel Diamond ima 21 sobu i vecina njih ima pogled na more. Zvanicno ima 3 zvezdice. Nase agencije su dobile sobe na prvom spratu. Ne znam kako stoje sto se pogleda tice. Hotel su inace otkupile agencije iz Slovenije, Nemacke, Holandije i Poljske. Pretpostavljam da nase agencije imaju svega nekoliko soba, pa ako vam se dopada hotel onda treba pozuriti sa rezervacijom.



















Meni se hotel dopao. Svidja mi se i okruzenje, maslinjak, pogled na Limenariju i more...









































U primpremi je zaista velika basta na krovu hotela, sa odlicnim pogledom.





















Stolice i stolovi spremni da se rasporede u basti. Kao sto vidite iza hotela je zaista lep pejzaz.
























Recepcija, sa velikim salonom koji je jos uvek u pripremi.























Mali bazencic na vrhu je sa hidromasazom.
































































































8 comments:

kapi said...

Nikana hvala puno za fotke i za trud naravno,,,,,,a plazma stize u junu:):):)
pozzzzzz

Nikana said...

Kapi, jel ti se svidja ovo sto vidis ili ne?

Nikana said...
This comment has been removed by the author.
kapi said...

Meni se hotel jako dopada i zbog polozaja i zbog okoline,,,,jedino malo plaza sto je daleko jer kad si sa detetom onda moras da jurcas stalno tamo-amo(ili u ovom slucaju gore-dole)sto i nije toliko lose za kilazu:):):)
Tako da cemo verovatno onda da doplatimo Blue Palace jer nije velika razlika u ceni
Usvakom slucaju hvala na trudu i nadam se da se vidimo u junu......
A do tada pratim tvoje post-ove :):):)
pozzz

Nikana said...

Ma plaza nije daleko, ona je na 3 minuta od hotela, cim se predje magistrala...malo je samo kamenita...veci deo plaze Tripity je takodje kamenit, ali postoji i pescani. Sve u svemu Blue Palace jeste bolji izbor.

Anonymous said...

Da, hotel je veoma lep, ali je usluga loša. Nikad nikoga nema na recepciji, tako da ako Vam nesto treba, morate da pozovete predstavnika svoje agencije... Izbor od dva ili tri jela za veceru koji se pominje u katalogu agencije ne postoji, samo jedan meni i to je sve. Pri tom Janis koji sluzi veceru je veoma nekomunikativan i neljubazan, a njegova mama koja priprema obroke ni ne govori engleski visi gostima na glavom kad je besposlena i broji zalogaje za doruckom.Obroci se sluze iskljucivo na terasi, pa posto vetar redovno duva,obrok( pogotovu sa decom) se pretvara u pravu nonu moru (obavezna garderoba je duks sa kapuljacom. Bazen je odlican, teretana takodje. Plaza jeste prekoputa ali je neuredjena i na njoj nema nikoga, tako da kola ili motorčić moraju da se iznajme. Prvi giros je daleko 2km. Ko se jos uvek razmislja oko ovog hotela, neka ga zaobidje.

Anonymous said...

I ja sew slažem da je hotel lep ali nisam siguran da bih ga bilo kome preporučio zbog usluge. Naime u hotelu rade samo pripadnici porodoci vlasnika. Inače niko od njih ne zna dobro engleski pa se komunikacija zasniva na mahanju rukama. Pored toga užasno su nekulturni i neljubazni. Ako vam treba daljinski za klimu to košta 5 Eura, uključivanje hidromasažera u bazenu se takođe plaća, na recepciji nikada nema nikoga a na bazenu ne možete da se kupate jer se posle 3 sata po podne skupljaju drugovi vlasnikovog sina. Ni to ne bi bio problem da ti njegovi drugovi ne koriste bazen umesto kade a da ne pominjem skakanje i prskanje. Jedini način da ih se rešite je da ih sami oterate. Sve u svemu preporučujem hotel Blu Palace, mala je doplata a usluga i sam hotel je neuporedivo lepši.

Nikana said...

Anonymous hvala na opisu!!!