Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Sunday, May 17, 2009

Vila Zafira, skala Rahoni, Thassos

Evo jos jedne vile koju mozete naci u Magicovoj ponudi, a koja je vise nego odlicna.
Ona je idelna za one koji ne zele da budu u vecem mestu. Skala Rahoni je jako malo mesto i u blizini vile nema nikakvih "dogadjanja" i odgovarace vam ako zelite da provedete odmor u potpunom miru. Naravno ukoliko ste kolima nije bitno u kom ste mestu na Tasosu pa vam tako baza moze biti i Rahoni, ali ako dolazite autobusom i ne planirate da iznajmite auto onda bi vam u Skali Rahoni moglo biti dosadno.
Vila je okruzena maslinjacima i zelenilom, nalazi se pored plaze sa prirodnim hladom, u blizini se nalazi najveci super-market na ostrvu.
Cene po sobi su od 190 evra za deset dana u trokrevetnoj sobi i 22o u cetvorokrevetnoj u junu, do 640evra u avgustu. Ukoliko zelite detaljnije o cenama javite mi se na mail.

































































5 comments:

Anonymous said...

cao!svidja mi se tvoja prezentacija svih objekta.stvarno lepo i opsirno opisano!interesuje me dali mozes da mi posaljes na mail cene smestaja za 1.8-31.8.09!moj mail je caka2808@hotmail.com!VELIKO HVALA UNAPRED!

Nikana said...

Poslala sam ti cene vile Zafira, jer nisam znala na koji smestaj tacno mislis. Pozdrav...

Sladjana said...

Draga Nikana, pozdrav iz makedonije. Zovem se Sladjana i hteli bi da dodjemo od 15 do 25.06. 2009 u Vila Zafira, skala Rahoni, Thassos ili ako nam preporucis nesto drugo.Dolazimo kolima, ja, suprug i mladji sin od 13 godina.Odgovara nam trokrevetna soba, studio ili sta ima.Nismo nesto probirljivi,odgovaraju nam mala i tiha mesta, i onako idemo kolima svaki dan na drugu plazu.Molila bih te za informaciju kako da rezervisemo...Mi smo fleksibilni i u pogledu termina, bitno da je druga polovina juna, moze i koji dan vise ili manje...
P.S. Mi se bavimo biljem i donosim ti najbolje ulje za suncanje od biljaka, plus caj za osvezenje. To ti je nagrada za sve lepe informacije o Tasosu koje si tako lepo spakovala. Mi smo odstampali ono o plazama i

Nikana said...

Cao Sladjana,
Primetila sam da imam redovne citaoce iz Makedonije i bas mi je drago zbog toga...
Vilu Zafiru mozes da rezervises preko mene. Javi mi se na mail pa cu ti dati malo vise informacije o toj vili i jos nekima koje bi ti mozda odgovarale.
Veliki pozdrav i unapred se radujem za proizvode od bilja.
Hvala puno i vidimo se uskoro.

Mikidos said...

dear Nikana, please give me an email address from Vila Zafiru:) Thank you