Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Wednesday, April 1, 2009

Blog o grckim ostrvima na engleskom

Dobro vece svima...danas je ova stranica otvorena vise od 300 puta. To je za sada rekord...samo tako nastavite, a ja cu se potruditi da vam napisem sve sto je neophodno da znate o Tasosu pre nego sto krenete na letovanje.
U nekom od narednih postova napisacu vam kako bi po meni trebalo da izgleda desetodnevni boravak na Tasosu. Bice to samo primer kako da se za tako kratko vreme "uzme" sto vise od Tasosa. Pisacu vam i o stvarima koje vam se nece dopasti na ostrvu pa cu mozda nekog i odvratiti od dolaska, ali neka... bolje je odustati nego doci i razocarati se. Nije sve za svakog, pa ni Tasos nije za sve. Ovo ostrvo zaista moze mnogo toga da ponudi sto neka druga ostrva ne bi mogla, ali isto tako u mnogim stvarima zaostaje u odnosu na neka druga ostrva u Grckoj..

Na svojoj stranici na engleskom (imate link ka njoj u desnom, gornjem uglu) pisem o drugim destinacijama u Grckoj i postavljam slike sa drugih ostrva koje sam obisla. Cak i ako ne volite da citate na engleskom bacite pogled na ovaj blog i odmorite malo oci i misli od Tasosa...a mozda i dobijete ideju za naredno letovanje...

Ukoliko vam se dopadne ovaj blog na engleskom, prevescu ga na srspki pa cemo zajedno "ovde" proputovati grcku uzduz i popreko i preskakati sa ostrva na ostrvo...:)

Laku noc...

No comments: