Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Thursday, April 23, 2009

Kuca za izdavanje, Limenarija, Thassos

S obzirom da me mnogi pitaju da li imam agenciju, pa da im skratim muke oko izbora smestaja, moram da odgovorim i javno da NEMAM.




Vec nekoliko godina pisem o Tasosu, na raznim forumima pa sam mislila da je vreme da se sve nadje na jednom mestu.




U ovom postu cu vam predstaviti jednu kucu za izdavanje koja nije jos uvek zavrsena, ali bice u najskorije vreme. To je zapravo nasa mala kucica, koja je spojena sa kucom u kojoj zivimo trenutno.




Moze se reci da je u centru grada, na 50-ak metara od mora i 100-ak od plaze. Lokacija je odlicna, s obzirom da smo mi bas na glavnoj, prometnoj ulici, dok je ova mala kucica spojena uz nas, ali sa zadnje strane te je tako zaklonjena od buke, a ipak u centru.




Kuca ima 100 kvadrata i namenjena je vecoj porodici. Mogu je takodje iznajmiti 2 ili tri para, ili 5-6 mladih ljudi, pa i vise. To je vec stvar onih koji se odluce za nju. Ukoliko zelite komfor na letovanju onda je ovo pravi izbor.




Prvi sprat se sastoji od dnevne sobe sa kuhinjom, terasom i kupatilom, a drugi sprat od 2 sobe, od kojih je jedna spavaca, sa francuskim lezajem i druga "decja" sa dva odvojena lezaja. Na drugom spratu takodje postoji kupatilo.






Na ovim fotografijama nema namestaja, ali nadam se da cete mi posle svih ovih tekstova verovati da ce namestaj koji smo narucili biti dobar:) Zapravo, ova kuca je namenjena porodici i mozda je necemo izdavati posle ovog leta turistima, vec ce se u njoj trajno nastaniti neka porodica sa ostrva.


Kao sto vidite na terasama jos nije postavljena ograda. Sve ce lepse izgledati kada bude potpuno opremljena.


Iz dnevne sobe na sprat vode stepenice. Kupatilo na prvom spratu ima tus kabinu, dok je na drugom spratu mala kada.


Kuhinja nece biti opremljena samo osnovnim, kao sve cajne kuhinje u apartmanima za izdavanje, vec ce imati normalan sporet, veliki frizider, muckalicu za kafu, kompletno posudje i sve drugo sto je potrebno jednoj porodici za vreme letovanja.


Imaceta fen, peglu i sl.


U dnevnoj sobi, ce biti 2 ili 3 kreveta na rasklapanje, trpezarijski sto sa stolicama, TV i bezicni internet.


Pored kuce ima mesta da se parkiraju dva automobila.


Ne znam da li sam ispustila nesto...mozda da vam kazem da je u prizemlju kuce super-market, a preko puta kuce pekara, mesara... i da cu vam ja biti dobra gazdarica...


Od sutra cu se potruditi da vam predstavim jos nekoliko vila koje su za izdavanje u komsiluku, a koje necete naci u ponudama nasih agencija...pa ukoliko zelite da zaobidjete agencije i sami odlucite o broju dana koje zelite da provedete na letovanju, vi mi se javite...


Okvirne cene po danu za najam cele kuce su sledece:


1.6.-20.6. - 75e


20.6.-20.7. - 90e


20.7.-20.8. - 130e


20.8. -1.9. -120e


ali podlozne su promenama:)



U cenu ulazi koriscenje klime...












































































































4 comments:

kale said...

Jao,Nikana pa ovo je prelepo,,,,,,,sto to nisi ranije objavila nebi uplacivali Blue palace,,,,,,jer bas nam je ovako nesto trebalo da sa prijateljima uplatimo
Usvakom slucaju htela bih jos da ti kazem da su cene zaista korektne
pozdrav

Unknown said...

Pa bolje da si u prizemlju ove kuce otvorila agenciju ;)

Slavica said...

Uh, meni se baš dopada... samo da usaglasim stavove sa saputnicima...broj zainteresovanih se povećava... Nadam se da ćemo da realizujemo ovo naše putovanje na Tasos... e, sad da li ćemo se smestiti kod tebe ili na nekom drugom mestu, videćemo... ali sigurno pazarimo kod tebe u marketu :))
...biću slobodna da te mail-om zapitkujem o sitnicama.......
Svaka čast za dosadačnji trud...nije ni čudo što imaš skoro 4000 posetilaca... biće ih još više...

Nikana said...

Pomoci cu vam oko izbora i drugih sitnica, nije bitno gde ste tacno bitno je da se lepo provedete, a sigurna sam da hocete...kiss