Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Wednesday, April 8, 2009

Pefkari, summer house

Ne znam da li neko ne sanja o svojoj kucici na moru. Ja sam oduvek mastala o tome. Evo sada zivim pored mora, ali kad vidim neku usamljenu kucicu pored mora uvek pomislim: "Ah...kako bi bilo lepo da imam ovako nesto", a onda se setim da ja imam, ali nekako mi nije to to...Ne znam da li to znaci da ne znamo da uzivamo u onome sto imamo i da uvek tezimo da imamo nesto vise ili nesto drugacije... U svakom slucaju, da ne bih filozofirala puno, htela sam da vam predstavim jednu kucicu u Pefkariju koju sam u jucerasnjem postu namerno "zaboravila".

Pogledajte ove fotografije pa recite da li i vi sanjate o tome da imate jednu ovakvu kucicu pored mora. Ukoliko zelite mozete je imati na 10-ak dana godisnje.

Kucica se nalazi iza hotela Akti u Pefkariju, ali ipak i ona hvata pogled na more. Povrsina joj je 50kvadrata i ima 2 spavace sobe, dnevnu sobu, kuhinju i kupatilo. Namenjena je za 4-6 osoba. Pogledajte slikice, a ja cu u toku dana nabaviti cene...




2 comments:

Zoran_S said...

E, ovo je stvarno super... Koliko vidim ima i mesta za parkiranje. Moze li se to iznajmljivati i bez agencije i koliko bi bilo?

Nikana said...

Ima mesta za parkiranje. Ovo nemaju agencije u ponudi. Napisacu cene u toku dana...pozzz