Moj blog je premesten!

Bicete odmah prebaceni na novi blog. Ukoliko se to ne desi, molim kliknite na
link
i osvezite svoje favorite.

Saturday, March 28, 2009

Luksuzniji hoteli na Tasosu

Pocecu od svog omiljenog hotela, a on se zove Atrium i nalazi se u Potosu.
Zvanicno hotel ima 3 zvezdice. Kvalitet smestaja je isti, ako ne i bolji, u odnosu na neke hotele koji imaju 4 zvezdice, ali Atrium nije dobio cetvrtu zvezdicu, jer nema sportske terene, spa i ostale "luksuze" sto je uslov da bi jedan hotel imao 4 zvezdice. Ukoliko vam to nije bitno, vec zelite odlican hotel, sa odlicnim smestajem, dobrom hranom, lepim dvoristem i na samoj plazi onda je Atrium idealan izbor.

Postoje dvokrevetne i trokrevetne sobe, kao i mali apartmancici sa jednom odvojenom sobom. U hotelu gotovo da nema Srba, jer nijedna nasa agencija nije zakupila smestaj u njemu. Radio je samo Magic, ali ove godine su i oni odustali, jer ocigledno nasi ljudi nisu prepoznali pravi kvalitet. Nekoliko nasih koji su prosle godine preko Magica boravili u ovom hotelu bilo je ocajno kada su videli da ga vise nema u Magicovoj ponudi, pa su me kontaktirali kako bih im ugovorila aranzman bez agencije.
Hotel se nalazi malo izvan Potosa, na pescanoj plazi San Antonio beach. Do Potosa se moze doci plazom ili magistralom. Centar Potosa je na nekih dvesta-trista metara od hotela, magistralom.



Plaza je duga i pescana, sa postepenim ulaskom u vodu. Ukoliko popijete pice, kupite sladoled ili rucate u restoranu mozete koristiti besplatno suncobrane od trske i lezaljke.

Ovaj hotel je okruzen takvim mirom da zaista imate osecaj da se odmarate na nekom rajskom mestu. Ova stazica kroz dvoriste vodi do same plaze. Sa desne strane se nalazi bar, a na samoj plazi imate i restoran.

Sobe su lepo uredjene i ciste.

Hotel Atrium je idealan za porodice sa malom decom kao i za sve ostale zeljne pravog mira i odmora.

1 comment:

merkat said...

Odličan opis hotela (vidi se da ga voliš :o)))) Što se mene tiče, ja najviše volim takve hotele, jer kad odem na more uopšte nemam nameru da gubim vreme po nekim saunama i teretanama (zaboga, pa to ne radim ni kod kuće, hahaha), a upravo ti sadržaji podižu kategorizaciju i cenu hotela. Meni je najbitnije da je hotel čist, ukusno sređen i da je blizu plaže (peščane, naravno), a ako još ima i lepu baštu u kojoj može da se sedi - to je samo jedan veliki plus! O dobroj hrani da i ne pričam...

I ovaj kompletan tekst možeš postaviti na http://www.trivago.rs/tasos-447619/hotel/atrium-1090420 samo izbaci ime agencije (umesto imena možeš da staviš "jedna naša agencija", ili nešto slično)